Espresso (10 år) har startet forberedelse til jakt i høst

//reklame//

Berkjestølens Espresso har blitt 10 år gammel og har mengder med ryper på samvittigheten. Kroppen krangler med artrose og forkalkninger men jaktlysten er fortsatt stor både hos hund og eier. For at Espresso skal være best mulig rustet til noen dager med jakt til høsten, så har vi søkt bistand hos Ingjerd – Nidaros Hundemassasje: http://nidaroshundemassasje.no/.

Ingjerd har nå hatt en grundig runde hvor Espresso fikk massasje og laserbehandling. Hun har funnet ut hvor Espresso har mest vondt og hvor han mangler ekstra muskulatur.
Skulder med artrose får en runde med laserbehandling
Espresso hadde ingenting imot behandlingen. Han har full tillit til Ingjerd

I juni starter Espresso med vanntredemølletrening 1 gang i uka i noen uker – Vi er litt spent på hva han vil synes om det men det er skånsom og effektiv trening. Det kommer selvsagt i tillegg til turer i skog og mark.

Det nytter ikke å trylle Espresso tilbake til den formen han en gang hadde med dette treningsopplegget. Målet er bare at han med tilpasset trening og oppfølging av Ingjerd nå kan få reparert/bygget noe muskulatur som trengs for å kunne ha noen gode dager på fjellet også denne høsten.