Bilderedigering

Ikke alle bildene vi tar blir helt perfekte med en gang. Jeg ønsker her å vise et eksempel på et av bildene før/etter redigering og vise at mange av bildene kan reddes selv om de blir for mørke og bakgrunnen ikke er helt fin.

Kamera: Canon EOS 7D
Linse: EF70-200mm f/2.8


Her har jeg et bilde av Sir Elton som holder i en rake. Dette ble et veldig mørkt bilde og måtte definitivt redigeres før det kunne brukes.Eltondårlig

Etter endel justeringer i Photoshop, så er bildet blitt mye bedre å se på. Noen vil kanskje si dette er «juks» å fikse på bilder, men det er noe av det jeg liker å holde på med.  Bildet ble mye bedre og dette er noe jeg kan bruke på mine hjemmesider/sosiale media.

bilde bra

Etter/før bildet – Ønsker du hjelp til å ta bilder av hunden din eller redigering av eksisterende bilder?  Ta kontakt med meg, så kan vi se hva vi får til.før_og_etter