Nytt år med nye muligheter

Gutta har forlengst startet på forberedelsene til årets jaktprøver. Skiturer hvor de trekker rundt på far sjøl i huset gir fin trim sammen med en og annen tur i fjells.


Sir Elton er fortsatt en ivrig, herlig type og en stødig lystapportør. Med 2. AK på sin første og eneste AK-prøve i 2014, så håper vi på at han fikser 1. AK i løpet av året som kommer. Han blir 3 år i mai og er flokkens minstemann men er størst og sterkest.


Mac ble 3 år i november og er blitt stor flink gutt med knallgod nese. Han fikk 1. AK som beste premie ifjor og skal vel ganske så sikkert få noen starter i VK 🙂


Espresso blir 6 år i mai. Snill sjef i flokken og hunden det blir felt flest ryper for. Totalt er det felt 185 ryper for Espresso (Lars har statistikken klar). Han har fortsatt gyldig VK-billett…. enn så lenge.


Litt arrogant? Jepp 😉


Husets gutter gleder seg til jaktprøvesesong 🙂