En liten rapport fra fjellet

En liten rapport fra fjellheimen tikket inn på SMS fra en veldig fornøyd Lars Olav Sagberg:

«Sir Elton har idag hatt en kjempedag. Først en støkk 100 meter ute hvor han roes på fløyte. Når fører kommer til går han på fester ny stand og reiser 2 ryper hvorav den ene felles – Rios. Senere ny stand og reiser presist og villig rypekull. RIOS og det felles 4 ryper. Elton apporterer 2 varme ryper for første gang.

Senere ny stilfull stand og når fører kommer til letter rype presist foran Elton, som er rolig i oppflukt og skudd. Da blir det for mye for Espresso som har 168 felte fugl bak seg. Han kommer opp i situasjonen og sammen med Elton tas det stand på gjenligger og de reiser villig og presist denne. RIOS. En fantastisk dag for Sir Elton med 6 felte fugl».

Artig også at Einunndalens B-Billie Neila nå er blitt skikkelig jakthund. 3 flotte fuglearbeid og prima søk. Neila eies av Grete Tegnander (søster til Lars). På Holtsjøprøven 23. august i år så fikk Neila 1. AK – Gratulerer 🙂

SKITT JAKT videre ønskes alle 🙂