Endelig snø


Endelig snø og hjemme fra fjellet idag…….sånt blir det bare tull av;)

Kram snø og rulling av store snøballer som Mac og Elton skulle hoppe over samt sitte på toppen av. Bare tull men samtidig morsomt å se at hundene villig lot seg lære ved hjelp av kun brødbiter som godis.

Kjapp til å ikke lystre også disse gutta når en vott ramlet ned i snøen – full fart en stund da med riv og slit i votten

Sir Elton ble stilt på jaktprøve i Ålen på fredag uten å komme for fugl. Mac fikk 2. AK forrige helg på jaktprøve i Meråker. Espresso er på tur hjem fra Ålen nå sammen med Lars. Espresso ble stilt i VK der igår men han kom heller ikke for fugl. Neste helg er det nye muligheter….og helga etter der….og den etter der igjen….

Mac poserte til slutt på toppen av en stor snøball uten problem:)