Jakta 2010

Kasan ”klinket” til med 1. AK i Haltdalen i februar, ble prøvens beste AK-hund og ble med det VK-hund. Han har ikke lyktes i VK, men er alltid blant de beste søkerne. I tillegg fikk vi et CERT/BIM i Storlidalen på utstilling. Espresso har fått tre premier i UK og har med det en premie-% på 50 %.
Jakta har gitt mange gode minner for oss. Det ble felt nær 50 fugl for hundene og nesten like mye for Espresso som for Kasan. Espresso har vært komplett rolig i alle fuglesituasjoner, men vi har fått et problem med reisen som vi jobber med. Kasans dressur har blitt ”ofret” i de tilfeller hvor begge hundene har vært med for å unngå negativ virkning på Espresso. Han kan imidlertid når han vil (se bare klipp: ”Årets siste rype”). Et spesielt jubileum med rypefelling nr 200 i løpet av jakta for gamlingen, er med som klipp (apporten) i årets jaktfilm; ”Jaktåret 2010”.

Som dere ser på bildet slapper de nå godt av i varmen og drømmer om nye bravader på prøver og på jakt i 2011. Vi ser alle fram til neste år.